Tilbakemeldinger kjøreskole

Vi setter stor pris på om du ønsker å gi en tilbakemelding på hvordan du har opplevd Ullevål trafikkskole, kjøreskole i Oslo Vest. Tilbakemelding kan du gi ved å fylle ut skjema nederst på siden.

Jeg kjørte med både Jesper og Terje. Begge to er både dyktige og hyggelige. Anbefales!

Jeg følte meg veldig trygg på læreren min, det gjorde meg mindre nervøs. Det var kun konstruktive tilbakemeldinger, aldri noe kjeft slik jeg fikk på min forrige trafikkskole. 

Læreren min har fått meg til å føle meg trygg og rolig helt fra starten, samtidig som han hele tiden har utfordret meg når det har vært nødvendig. Han er svært pedagogisk, og gir alltid gode tilbakemeldinger på hva jeg gjør bra og hva jeg trenger å øve mer på.

Helt fantastisk, Anbefales på det sterkeste. Læreren min het Martin, han var utrolig dyktig, hyggelig og veldig enkel å prate med.
Absolutt den beste kjørelæreren i landet!

Takk, For en strålende opplæring.
Mye frem og tilbake grunnet covid, men dere løste alt med en gang og var veldig behjelpelig!
Så tusen takk til Jesper og dere!:)

Anbefaler Ullevål trafikkskole til alle som ønsker en god og sikker opplæring.

Etter å ha hatt trafikal opplæring ved Ullevål Trafikkskole, vil jeg anbefale denne skolen på det høyeste videre.

Læreren min hadde god pedagogisk erfaring, slik at han i tillegg til å kunne forklare fagstoffet på en god måte, var han også åpen og lett å snakke med.

Timene mine ved skolen var fleksible slik at jeg slapp å miste vanlige skoletimer, noe som hjalp veldig ved de nye fraværgrensene.

Det var rett og slett en god opplevelse for meg å ha opplæring ved Ullevål Trafikkskole, og jeg gledet meg til hver eneste kjøretime jeg hadde.

Gi din tilbakemelding til Ullevål Trafikkskole