Tilbakemeldinger kjøreskole

Vi setter stor pris på om du ønsker å gi en tilbakemelding på hvordan du har opplevd Ullevål trafikkskole, kjøreskole i Oslo Vest. Tilbakemelding kan du gi ved å fylle ut skjema nederst på siden.

Veldig god kjøreskole og lærere! Kjørte med Jesper Knutsen, og hadde bare bra opplevelser! Tålmodig, dyktig og betryggende, noe som ga en bestått førerprøve. Anbefales på det sterkeste!

Tilbakemelding: Strålende fornøyd med opplæring! Fikk Jesper som lærer – han var rolig, kunnskapsrik og ærlig med tilbakemeldinger. Ullevål Trafikkskole anbefales 👍

Jeg kjørte med både Jesper og Terje. Begge to er både dyktige og hyggelige. Anbefales!

Helt fantastisk, Anbefales på det sterkeste. Læreren min het Martin, han var utrolig dyktig, hyggelig og veldig enkel å prate med.
Absolutt den beste kjørelæreren i landet!

Jeg følte meg veldig trygg på læreren min, det gjorde meg mindre nervøs. Det var kun konstruktive tilbakemeldinger, aldri noe kjeft slik jeg fikk på min forrige trafikkskole. 

Læreren min har fått meg til å føle meg trygg og rolig helt fra starten, samtidig som han hele tiden har utfordret meg når det har vært nødvendig. Han er svært pedagogisk, og gir alltid gode tilbakemeldinger på hva jeg gjør bra og hva jeg trenger å øve mer på.

Utrolig fornøyd med opplæringen hos Ullevål Trafikkskole. Trafikklæreren min, Martin, gjorde en strålende jobb med å få meg til å føle meg trygg og sikker i trafikken, og greide raskt å gjøre slutt på nervøsiteten jeg hadde rundt kjøring, og ikke minst førerprøven. Hans pedagogiske evner, fleksibilitet og gode tilbakemeldinger førte til en bestått førerprøve på første forsøk.

Takk, For en strålende opplæring.
Mye frem og tilbake grunnet covid, men dere løste alt med en gang og var veldig behjelpelig!
Så tusen takk til Jesper og dere! 🙂

Anbefaler Ullevål trafikkskole til alle som ønsker en god og sikker opplæring.

Etter å ha hatt trafikal opplæring ved Ullevål Trafikkskole, vil jeg anbefale denne skolen på det høyeste videre.

Læreren min hadde god pedagogisk erfaring, slik at han i tillegg til å kunne forklare fagstoffet på en god måte, var han også åpen og lett å snakke med.

Timene mine ved skolen var fleksible slik at jeg slapp å miste vanlige skoletimer, noe som hjalp veldig ved de nye fraværgrensene.

Det var rett og slett en god opplevelse for meg å ha opplæring ved Ullevål Trafikkskole, og jeg gledet meg til hver eneste kjøretime jeg hadde.

Jeg er utrolig fornøyd med min opplæring på ullevål trafikkskole. Min trafikk lærer Jesper Knutsen har alltid møtt til tide samt og skrevet gode tilbakemeldinger på tabselev. Han har fulgt meg godt opp og lært bort ting på en morsom måte som gjør det lett å lære. Det har heller aldri vært noe problem med å få tak i han på melding og han har fulgt opp sånn at timene jeg har fått har passet godt får meg. Tusen takk for at jeg fikk plass her hos dere samt en god kjørelærer.

Gi din tilbakemelding til Ullevål Trafikkskole