• Trafikkskole for Majorstuen, Majorstuen kjøreskole, Kjøreskole Oslo Vest

Trafikkskole for Majorstuen

Trafikkskole tilgjengelig for deg fra bydelene Majorstuen, Frogner, Marienlyst, Smedstad, Midtstuen, Vinderen, Ris, Fagerborg, Bjølsen, Tåsen, Thorshov og Berge.

Vi har nye og lettkjørte biler for våre elver på Majorstuen. Vi kjører Audi A3, BMW og VW Golf. Det skal føles trygt å ta førerkort på vår trafikkskole. Vi er en skole som byr på kvalitet i undervisningen og opptrer profesjonelt. Trafikkskolen er godkjent av Statens vegvesen. Husk at trafikalt grunnkurs må være gjennomført for du starter opplæringen om du er under 25 år. Er du 25 år kan du starte direkte med kjøretimer. Hos oss får du som elev personlig oppfølging, og vi tilpasser alltid undervisningen til den enkelte elev.

Vi legger vekt på trivsel og et godt læringsmiljø. Alle lærerne hos oss er godkjente av Statens Vegvesen. Vi følger læreplanen som er gitt av Statens Vegvesen.

Ønsker du å avbestille en kjøretime må det gjøres 24 timer før kjøretimen starter. Timer som ikke avbestilles innen fristen må det betales for.

Førerkort personbil klasse-B

Majorstuen kjøreskole – Majorstuen trafikkskole

Velg en trygg og sikker kjøreskole

Velger du å ta førerkort hos Ullevål trafikkskole skal det føles trygt og sikkert. Skolen er godkjent av Statens vegvesen. Opplæringen hos oss tilpasses den enkelte elev, og du vil bli fulgt opp godt fra første kjøretime til du har bestått førerprøven.

Hos oss er det lov til å gjøre feil, lærerne våre blir ikke irritert, oppgitt eller utålmodige. Vi er her for å hjelpe deg!

Førerkort personbil klasse-B – Manuell og atomatgir

Vi kjører Audi A3 og Volvo V40, dette er nye og lettkjørte biler.

Den obligatoriske opplæringen består av 2 stk veiledningstimer, sikkerhetskurs på bane (glattkjøring) og sikkerhetskurs på veg (langkjøring). Dette utgjør tilsammen 19 timer.

Førerkort personbil klasse-B – Priser

Det er ikke billig å ta førerkort, men målet vårt er at du skal komme best mulig ut av det økonomisk. Se vår pakkepris som også gjelder for Majorstuen! Det er lurt å kombinere kjøretimer med privat kjøretrening. Hvis du ønsker kan du få oppgaver som du kan trene på hjemme. Da er du best mulig forberedt til neste kjøretime. Vi anbefaler i tillegg alle å øvelseskjøre så mye som mulig hjemme, med en ledsager over 25 år som har hatt førerkort klasse B sammenhengende i 5 år.  Se vår pakkepris for et godt tilbud!

Ullevaal trafikkskole -Oslo Vest
Trafikkskole for Majorstuen - For kjøreelever

Vi er en trafikkskole for Majorstuen og våre lærere er fleksible med hvor kjøretimen starter og ender.